AM PASIT CU DREPTUL,

INAINTE DE TOATE.

Am intrat pe piata romaneasca a utilajelor de inalta performanta destinate prelucrarii lemnului in 2010, in calitate de importatori si distribuitori la nivel national ai celor mai cunoscute branduri specializate din Europa.

Am refuzat, inca de la inceput, sa facem doar act de prezenta, avand stabilit clar un tel foarte ambitios, acela de a deveni un jucator cu greutate in domeniu, un reper de seriozitate si stabilitate pentru toti partenerii nostri.

AM OFERIT INCREDERE

PENTRU A PRIMI INCREDERE.

Increderea este unul dintre pilonii de baza ai afacerii noastre, fiind pe deplin constienti de faptul ca un profesionist trebuie sa se poata baza nu doar pe cunostintele sale, pe talentul sau ori pe echipa cu care colaboreaza, ci si pe utilajele si sculele de care dispune, lucru cu atat mai evident intr-un domeniu intens tehnologizat cum este cel al prelucrarii lemnului.


Competitia pe segmentul producerii de mobilier este crancena, iar pentru ca o firma sa ramana competitiva, in special una de nivel mediu ca amploare a productiei, este nevoie de instrumente de lucru eficiente, de mare precizie si, mai ales, extrem de fiabile. Acesta este motivul pentru care am intrat in acest domeniu direct cu cele mai bune branduri de utilaje industriale destinate tamplariei prezente la nivel european. In definitiv, cu jumatati de masura, nici rezultate nu vor fi pe masura.


La fel cum se intampla si in cazul productiei de mobilier, procedeul de obtinere a produsului finit a fost similar si in ceea ce priveste conturarea Erste Wood ca afacere matura, cu o pozitionare privilegiata in piata de profil: am facut o schita a viitoarei activitati, ghidandu-ne dupa criterii de durabilitate si stabilitate, iar apoi am construit, am asamblat procese de lucru, au livrat produse si servicii si ne-am bucurat de raspunsul favorabil.


Am spune de raspunsul pietei, dar, in fapt, este vorba despre oamenii cu care construim o relatie de colaborare pe termen lung. Facem primul pas in directia castigarii increderii clientilor oferindu-le posibilitatea de a testa utilajele anterior cumpararii, pentru a se convinge de calitatea investitiei. Incheierea unui contract de vanzare-cumparare nu reprezinta si incheierea relatiei dintre noi, garantia de 1 an pe care o oferim fiind si un motiv de a tine legatura, de a lasa canalele de comunicare deschise. Asa construim relatii de incredere si le intretinem, prin disponibilitate totala fata de nevoile specifice ale fiecarui client.

IMPREUNA

PRIVIM CATRE VIITOR.

Pana acum eforturile noastre au fost rasplatite. Succesul de care ne bucuram pe piata romaneasca de profil ne alimenteaza ambitiile de diversificare a portofoliului de produse si justifica pe deplin intentiile noastre de a ne extinde la nivel international.

Acesta a fost planul dintotdeauna, de a crea o afacere cu potential de expansiune, fiindca suntem convinsi ca ceea ce avem de oferit va fi apreciat pretutindeni de specialistii in mobila.